Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le jus d'1/2 citron jaune
- 90 g d'huile d'olive
- 4 brins de persil plat frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 582 kJ / 139 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus orange carotte poire
10min
Salade de sucrine et crudités, vinaigrette au yaourt
15 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 dk
Salade chaude de pommes de terre
40min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5 dk
Vinaigrette au gingembre
10min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Mayonnaise version allégée
10min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 dk
Vinaigrette au miel et au sésame
20 Min
Sauce mayonnaise
10min