Urządzenia i Akcesoria
Sauce béarnaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
-
50 g d'échalotes
-
3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre fraîchement moulu
-
125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
-
2 brins de cerfeuil frais équeutés
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
830 mg
Białko
9 g
Kalorie
4610 kJ /
1120 kcal
Tłuszcz
116 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
69 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre
25 min
Sabayon classique
15 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce périgourdine
35 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min
Sauce tartare
10 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min