Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.5 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • de feuilles d'estragon frais
    2 c. à soupe
  • d'échalotes
    50 g
  • de vinaigre de vin blanc
    3 c. à soupe
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée
  • de beurre bien froid, coupé en morceaux
    125 g
  • de cerfeuil frais équeutés
    2 brins

Wartości odżywcze na 200 g

Kalorie 1120 kcal / 4610 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 116 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 69 g
Sód 830 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...