![Mousse de framboises à la verveine Mousse de framboises à la verveine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AD16E91E-16DF-4E34-9F09-85255E0A5279/Derivates/69c097f5-58d9-40be-8bca-911ba7a5b301.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 15 feuilles de verveine
- 1 blanc d'œuf
- le zeste d'un ½ citron vert non traité, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 356 kJ / 85 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Crème glacée figue-miel-gingembre
12h 30min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Cheesecake framboise à la poudre de protéine
3 Std. 10 Min
Mousse aux fruits rouges et amandes
15 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Sorbet kiwi
1 Std. 10 Min