Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 15 feuilles de verveine
- 1 blanc d'œuf
- le zeste d'un ½ citron vert non traité, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 356 kJ / 85 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte fine façon cheesecake
4h
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 godz. 45 min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35min
Cheesecake framboise à la poudre de protéine
3h 10 min.
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min.
Financier à la Passion
35min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Mousse de fraises et framboises
20min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousses de framboises
1h 15min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min