![Sorbet poivron et fruits rouges Sorbet poivron et fruits rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/689A2433-9BFF-442A-95E6-D58CD2CB90FD/Derivates/e705ca2e-5c58-414d-9096-fc3bca28215c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 2 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés (150 g env.)
- 2 poivrons orange, coupés en deux et épépinés (150 g env.)
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges frais variés, préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 337 kJ / 80 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agneau de lait en camaïeu de verdure
2 godz. 45 min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15min
Glace pêche-fraise
15 min
Sorbet à la poire et à la menthe
12óra 10p
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Glace aux fruits allégée
5 menit
Sorbet framboise-girofle
12j
Sorbet mangue-Passion
12j
Sorbet à la fraise
12j
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3sa 15 dk
Sorbet banane et citron vert
10 min
Sorbet fraise-banane
5 menit