
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet poivron et fruits rouges
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions
Składniki
La veille
-
poivrons rouges coupés en deux et épépinés (150 g env.)2
-
poivrons orange coupés en deux et épépinés (150 g env.)2
Le jour même
-
de sucre en poudre80 g
-
de fruits rouges frais variés préalablement congelés200 g
-
blanc d'œuf1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
80 kcal /
337 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sorbets
12 Przepisów
Francja
Francja