Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 2 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés (150 g env.)
- 2 poivrons orange, coupés en deux et épépinés (150 g env.)
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges frais variés, préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 337 kJ / 80 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 Min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 Std.
Pâte sablée sans gluten
5min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 min
Velouté de légumes nouveaux et crème dessert pistache
1 Std.
Chantilly au clou de girofle
20 min
Sorbet framboise-girofle
12h
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Sorbet mangue-Passion
12h
Salade de légumes verts vapeur et acras de poulet
1 Std. 20 Min
Sorbet à la fraise
12h