Toffees au caramel
TM6

Toffees au caramel

4.4 (116 ocen)

Składniki

  • 315 g de sucre en poudre
  • 1030 g d'eau
  • 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 80 g de beurre, coupé en cubes (2-3 cm)
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
  • 1 - 2 c. à café de fleur de sel (opcjonalnie)
    lub 1 - 2 c. à café de graines variées (opcjonalnie)
  • 50 g de vinaigre

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
152.9 kJ / 36.7 kcal
Białko
0.2 g
Węglowodany
4.3 g
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy