Aspic d'asperges

Aspic d'asperges

4.5 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions

Składniki

  • 410 g d'asperges blanches en bocal (660 g poids net total)
  • 1 sachet de gelée au madère
  • 250 g d'eau
  • 5 œufs moyens (53-63 g) froids
  • de l'eau jusqu'au marquage 1 litre (I)
  • 3 c. à soupe de mayonnaise au citron
  • 1 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
  • 2 tranches de saumon fumé coupées en lamelles
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 817.8 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 582.1 kJ / 140.1 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...