Aspic d'asperges

Aspic d'asperges

4.4 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions

Składniki

  • d'asperges blanches en bocal (660 g poids net total)
    410 g
  • d'eau
    250 g
  • de gelée au madère
    1 sachet
  • œufs moyens (53-63 g) froids
    5
  • l'eau jusqu'au marquage 1 litre (I)
  • de mayonnaise au citron
    3 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de saumon fumé coupées en lamelles
    2 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 140.1 kcal / 582.1 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 817.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...