Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

2.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

La pannacotta au foie gras
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 50 g de porto rouge
  • 200 g de foie gras de canard mi-cuit en morceaux
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 150 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 6 pincées de poivre 5 baies (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 159 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 1147.8 kJ / 277.5 kcal
Tłuszcz 26.3 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...