Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger

Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger

3.5 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 160 g de riz rond blanc, spécial dessert
  • 1000 g de lait demi-écrémé
  • 1 gousse de vanille fendue
  • 40 g de sucre en poudre
  • 400 g d'abricots frais en morceaux
  • 50 g de miel de lavande
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1084 kJ / 256 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...