Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger

Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger

3.5 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de riz rond blanc, spécial dessert
    160 g
  • de lait demi-écrémé
    1000 g
  • gousse de vanille fendue
    1
  • de sucre en poudre
    40 g
  • d'abricots frais en morceaux
    400 g
  • de miel de lavande
    50 g
  • d'eau de fleur d'oranger
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1084 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...