Sauce dieppoise

Sauce dieppoise

4.9 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g

Składniki

  • d'échalotes
    70 g
  • de vin blanc
    150 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    500 g
  • de crevettes cuites, non décortiquées
    400 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 1202 kcal / 4980 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 98 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 60 g
Sód 2615 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...