Sauce dieppoise
TM6 TM5

Sauce dieppoise

4.9 (12 ocen)

Składniki

  • 70 g d'échalotes
  • 150 g de vin blanc
  • 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 400 g de crevettes cuites, non décortiquées
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 50 g de beurre, coupé en morceaux

Wartości odżywcze
na 300 g
Kalorie
4980 kJ / 1202 kcal
Białko
52 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
98 g
Tłuszcz nasycony
60 g
Błonnik
2 g
Sód
2615 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy