Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

4.0 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • d'ail
    2 gousses
  • de persil frais
    10 brins
  • d'eau
    40 g
  • de champignons de Paris frais émincés en lamelles
    400 g
  • de beurre
    20 g
  • de vin rouge
    100 g
  • de fécule de maïs
    5 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • d'escargots en conserve, égouttés
    300 g
  • de pain de campagne grillées
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 219.3 kcal / 919.8 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 390.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...