Crème de sardine au whisky

Crème de sardine au whisky

4.1 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
470 g

Składniki

  • de beurre coupé en morceaux
    180 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de whisky
    10 g
  • de sardines à l'huile égouttées (2 boîtes)
    280 g
  • pain en tranches

Wartości odżywcze na 470 g

Kalorie 2261 kcal / 9371 kJ
Białko 74 g
Tłuszcz 192 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Sód 1966 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...