Zuppa di fagioli e cozze

Zuppa di fagioli e cozze

4.2 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
  • 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
  • 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
  • 500 g di acqua
  • 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 8 fettine di pane

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 66.3 g
Kalorie 7322 kJ / 1750 kcal
Tłuszcz 37.4 g
Węglowodany 306.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...