Alici ripiene al Varoma

Alici ripiene al Varoma

4.0 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di pane raffermo a pezzi
    50 g di pangrattato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 40 alici fresche pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
  • 500 g di acqua
  • 10 g olio extravergine di oliva + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.7 g
Kalorie 594 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...