Tacchino porchettato con contorno di patate

Tacchino porchettato con contorno di patate

4.3 64 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
  • 100 g di pancetta affumicata a fette
  • 5 rametti di rosmarino gli aghi lavati e asciugati
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1300 g di acqua
  • 400 g di patate piccole sbucciate

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 38 g
Kalorie 1595 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...