Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di carne di coniglio a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota
- 30 g di gambo di sedano
- 60 g di burro
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 fegatino di coniglio a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Białko
- 55.9 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Agnello al vino
40min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3j 20 menit