Cozze alla Medoc

Cozze alla Medoc

4.6 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 700 g di cozze pulite e spurgate
  • 50 g di cipolla tagliata in quarti
  • 1 peperoncino rosso piccante senza semi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cubetti di pancetta dolce di maiale
  • 100 g di vino bianco
  • 500 g di polpa di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 4 fette di pane abbrustolito

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 90.6 g
Kalorie 7590 kJ / 1814 kcal
Tłuszcz 94.1 g
Błonnik 16.8 g
Węglowodany 161.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...