Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 242.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene
1j 10 menit
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Melanzane ripiene all'orientale
1h 20min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Polpette di riso
2óra
Pizza ai frutti di mare
2óra
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min