Cozze allo zafferano

Cozze allo zafferano

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 800 g di acqua
  • 1500 g di cozze fresche pulite
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di zafferano
  • 200 g di panna (35% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.4 g
Kalorie 975 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...