Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gnocchi
- 650 g di acqua
- 530 g di patate a pasta farinosa a fette (3 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 200 - 230 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo d'uovo
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 2 zucchine medie a pezzi
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
300
g di brodo vegetale
lub 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
100
g di pesto al basilico
lub 40 g di burro fuso - Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 66.2 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Crêpes ai gamberi e crescione
1 Std. 30 Min
Danish salate
1 Std. 45 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Piadine di patate
9 godz. 25 min
Crêpes al cacao
1h 20min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1小时 15 分钟
Succo di pera
2小时 10 分钟