Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower and Kale Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets (approx. 1 med. head)20 oz
-
fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)8 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)4 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil divided4 tbsp
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fresh lemon thyme leaves and tender stems10 sprigs
-
vegetable broth32 oz
-
kale stems removed (approx. ½ bunch)3 oz
-
lemon juice to taste1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
481.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
626.9 kJ /
149.8 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min