
Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower and Kale Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets (approx. 1 med. head)20 oz
-
fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)8 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)4 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil divided4 tbsp
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fresh lemon thyme leaves and tender stems10 sprigs
-
vegetable broth32 oz
-
kale stems removed (approx. ½ bunch)3 oz
-
lemon juice to taste1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
149.8 kcal /
626.9 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
15.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
481.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tomato Basil Soup
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Carrot Ginger Soup
20 min