Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower and Kale Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets (approx. 1 med. head)20 oz
-
fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)8 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)4 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil divided4 tbsp
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fresh lemon thyme leaves and tender stems10 sprigs
-
vegetable broth32 oz
-
kale stems removed (approx. ½ bunch)3 oz
-
lemon juice to taste1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
481.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
626.9 kJ /
149.8 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Tomato Basil Soup
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min