Urządzenia i Akcesoria
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh bird's eye chili (opcjonalnie)1
-
shallot2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
kale leaves only, center stalks removed, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. bunch), divided8 oz
-
broccolini halved (approx. 3 in.)8 ½ oz
-
slivered almonds2 oz
-
dried cranberries2 oz
-
lemon juice½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
803 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Green Bean Gremolata
25 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min