Urządzenia i Akcesoria
Asian-style fish fillets
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander stems and leaves only6 sprigs
-
piece fresh lemongrass white part only2 ½ cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
lime zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved1
-
sesame oil1 tsp
-
white fish fillets (see Tip)600 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
freshly ground pepper to season
-
jasmine rice400 g
-
water1000 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices500 g
-
fresh bamboo shoots (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
733.2 mg
Białko
37.5 g
Kalorie
1659.1 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chilli lime sauce
5 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min