
Urządzenia i Akcesoria
Asian-style fish fillets
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander stems and leaves only6 sprigs
-
piece fresh lemongrass white part only2 ½ cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
lime zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved1
-
sesame oil1 tsp
-
white fish fillets (see Tip)600 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
freshly ground pepper to season
-
jasmine rice400 g
-
water1000 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices500 g
-
fresh bamboo shoots (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
395 kcal /
1659.1 kJ
Białko
37.5 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
733.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Potato cakes
45 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Rice salad
1 Std.
Cauliflower "fried" rice
45 Min