Urządzenia i Akcesoria
Asian-style fish fillets
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander stems and leaves only6 sprigs
-
piece fresh lemongrass white part only2 ½ cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
lime zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved1
-
sesame oil1 tsp
-
white fish fillets (see Tip)600 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
freshly ground pepper to season
-
jasmine rice400 g
-
water1000 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices500 g
-
fresh bamboo shoots (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
733.2 mg
Białko
37.5 g
Kalorie
1659.1 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Beetroot salad
10 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Rice salad
1 godz.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min