Urządzenia i Akcesoria
Chopped vegetable salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
606.8 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
389.6 kJ /
92.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Crunchy carrot salad
10 min
White balsamic reduction
40 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Lemon cake
2 godz.
Berry mousse
5 godz.
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Rice salad
1 godz.
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Vitality truffles
25 min
Frozen fruit sorbet
10 min