Urządzenia i Akcesoria
Chopped vegetable salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
606.8 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
389.6 kJ /
92.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Potato cakes
45 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Boiled eggs
20 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Rice salad
1 godz.
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min