Chopped vegetable salad

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)
    500 g
  • oil
    20 g
  • vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • sugar or honey
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 606.8 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 389.6 kJ / 92.8 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...