Caribbean stew and steamed rice cups

Caribbean stew and steamed rice cups

4.1 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions

Składniki

Caribbean stew
  • boneless lamb shoulder (see variation), cut into pieces (3-4 cm)
    800 g
    800 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (3-4 cm)
  • freshly squeezed orange juice (approx. 1 orange)
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • Worcestershire sauce
    60 g
  • garlic cloves
    3
  • brown onions cut into halves
    150 g
  • celery stalks cut into pieces
    180 g
  • fresh coriander
    2 - 4 sprigs
  • dried oregano
    2 - 3 pinches
  • fresh bay leaves
    2
    1 dried bay leaf
  • ground cayenne pepper
    1 - 1 ½ tsp
  • oil
    25 g
  • raw sugar
    20 g
    20 g brown sugar
  • tomato paste
    50 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • water
    450 g
Steamed rice cups
  • basmati rice
    160 g
  • water
    400 g
  • salt
    4 pinches
  • oil
    4 tsp
    4 tsp unsalted butter, chilled

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 581 kcal / 2438 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...