Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g flat rice stick noodles (wide)
- boiling water, for soaking
- 2 tbsp peanut oil
- 4 garlic cloves
- 170 g brown onion, cut into quarters
- 50 g kecap manis
- 60 - 80 g hoi sin sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 3 tsp lime juice
- 100 g carrot, cut into thin slices diagonally (3 mm)
- 12 stalks Chinese broccoli (gai lan), stalks trimmed and cut into thirds; leaves shredded and reserved
- oil spray, for greasing
- 3 eggs
- 2 tbsp full cream milk
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173.1 kJ / 279.3 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 1528.7 mg
Alternatywne przepisy
Mexican stack
45 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad with noodles
1h
Rendang curry
30 min
Penne and vegetables
35min
Satay noodle salad
35min
Chicken pad thai
55 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Pasta primavera
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Nasi goreng
40 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 min