Urządzenia i Akcesoria
Pad see ew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
flat rice stick noodles (wide)180 g
-
boiling water for soaking
-
peanut oil2 tbsp
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into quarters170 g
-
kecap manis50 g
-
hoi sin sauce60 - 80 g
-
soy sauce2 tbsp
-
lime juice3 tsp
-
carrot cut into thin slices diagonally (3 mm)100 g
-
Chinese broccoli (gai lan), stalks trimmed and cut into thirds; leaves shredded and reserved12 stalks
-
oil spray for greasing
-
eggs3
-
full cream milk2 tbsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1528.7 mg
Białko
11 g
Kalorie
1173.1 kJ /
279.3 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Butter chicken
55 min
Poached eggs
25 min
Chicken pad thai
55 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mexican stack
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Satay noodle salad
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min