Urządzenia i Akcesoria
All-in-one 'roast' beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
dried mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)1
-
celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
beef bolar blade roast cut or trussed into a square shape1000 - 1200 g
-
dry white wine100 g
-
water plus an extra 1 tbsp (optional)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)500 - 600 g
-
cornflour (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
400.5 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
1923.5 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie meat pies
2 godz.
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken and cashews
55 min
Chicken velouté meal
40 min
Poached eggs
25 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Chooky rice
45 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Basic bread
1 godz. 35 min