Urządzenia i Akcesoria
All-in-one 'roast' beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
dried mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)1
-
celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
beef bolar blade roast cut or trussed into a square shape1000 - 1200 g
-
dry white wine100 g
-
water plus an extra 1 tbsp (optional)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)500 - 600 g
-
cornflour (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
400.5 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
1923.5 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Chicken velouté meal
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken and sweet corn soup
30 min