All-in-one 'roast' beef

All-in-one 'roast' beef

3.3 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • dried mushrooms
    20 g
  • boiling water for soaking
  • carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
    1
  • celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • beef bolar blade roast cut or trussed into a square shape
    1000 - 1200 g
  • dry white wine
    100 g
  • water plus an extra 1 tablespoon
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
    500 - 600 g
  • cornflour (optional)
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458 kcal / 1923.5 kJ
Białko 48.9 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 400.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...