
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizza dough
- olive oil for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
- 20 g fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 30 g olive oil
Pizza bianca with zucchini and mozzarella
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 200 g mozzarella cheese cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 400 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 20 g olive oil
- 1 pinch sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Caramelised onion, ham, tomato and mozzarella
- 200 g mozzarella cheese cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp fresh oregano leaves only
- ¾ tsp sea salt
- 250 g red onion (approx. 1½ onions), cut into halves
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g raw sugar
- 100 g shaved ham cut into thin slices
- 1 fresh tomato finely diced
Smoked salmon, capers, rocket and lemon and yoghurt dressing
- 150 g natural yoghurt
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 tsp full cream milk
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 20 g olive oil
- 200 g smoked salmon cut into thin slices
- 2 tbsp pickled capers
- 40 g rocket leaves for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 532.8 kcal / 2237.8 kJ
- Białko
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Węglowodany
- 63.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Sód
- 1070.6 mg