Gluten free pasta

4.4 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • lupin flour (see Tips)
    150 g
  • gluten free cornflour plus extra for dusting
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    2
  • water plus extra for boiling
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 613.7 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 1020.4 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 44.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...