Urządzenia i Akcesoria
Gluten free pasta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
613.7 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1020.4 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free plain flour
5 Min
Peanut butter
5 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Béchamel sauce
20 Min
Rice crackers
55 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free scones
30 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min