Urządzenia i Akcesoria
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819.5 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
2547 kJ /
606.3 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Minestrone
40 min
Butternut mac and cheese
45 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.