Roasted pumpkin and quinoa risotto

Roasted pumpkin and quinoa risotto

3.7 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)
    500 g
  • fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)
    1
  • salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • olive oil for drizzling
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve
    60 g
  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • water
    550 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • white quinoa rinsed and drained
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    80 g
  • fresh basil leaves only, torn into pieces
    2 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 819.5 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 2547 kJ / 606.3 kcal
Tłuszcz 35.8 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 49.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...