Urządzenia i Akcesoria
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819.5 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
2547 kJ /
606.3 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Butternut mac and cheese
45 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Classic mushroom risotto
30 min