Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra to cover
- 30 g red onion
- 10 g red wine vinegar
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 4 anchovy fillets
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 3210.4 kJ / 767.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 81.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1064.1 mg
Alternatywne przepisy
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Lime and ginger dressing
30min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Basil pesto
10 Min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Traditional hommus
25h 5min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Chimichurri
5 Min