Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1064.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Tłuszcz
81.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Beetroot and horseradish relish
50 min
Hommus
15 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Celery leaf gremolata
5 min
Tzatziki
Brak ocen
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min