Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1064.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Tłuszcz
81.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 godz. 15 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min