Salsa verde

Salsa verde

4.0 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
180 g

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra to cover
    80 g
  • red onion
    30 g
  • red wine vinegar
    10 g
  • garlic clove
    1
  • baby pickled capers
    20 g
  • anchovy fillets
    4
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs

Wartości odżywcze na 180 g

Kalorie 767.3 kcal / 3210.4 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 81.1 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 1064.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...