Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1064.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Tłuszcz
81.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Salsa Verde
10 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
No fail béchamel
15 min
Chimichurri
5 min
Hollandaise
15 min