Urządzenia i Akcesoria
Bubble and squeak soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
speck cut into cubes (1 cm - see Tips)150 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
leek trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)1
-
salted butter40 g
-
potatoes unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)250 g
-
dried parsley1 tsp
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
Savoy cabbage finely shredded (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
456.3 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
898.8 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken and sweet corn soup
30min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Chicken and pesto risoni
35min
Classic mushroom risotto
30min
Tuna mornay
45min