Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

3.9 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de carotte
    80 g
  • de panais
    80 g
  • de céleri branche
    80 g
  • de parmesan
    50 g
  • d'oignons rouges coupés en deux
    120 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz spécial risotto
    200 g
  • de vin blanc
    120 g
  • d'eau
    680 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de sel
    5 pincées
  • de poivre moulu
    5 pincées
  • de beurre mou
    20 g
  • jus de citron
    10 g
  • de filets de poisson blanc type bar, cabillaud ou merlan...
    600 g
  • de persil frais ciselé pour la finition
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 517.4 kcal / 2164.6 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 50.1 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 404.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...