Urządzenia i Akcesoria
Tandoori paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
620 g
Składniki
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black cardamom pods6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic cloves or garlic paste (see Tips)120 g
-
piece fresh ginger cut into 2 - 3 cm pieces or ginger paste (see Tips)80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Wartości odżywcze na 620 g
Sód
5053.5 mg
Białko
19.28 g
Kalorie
12118 kJ /
2885 kcal
Tłuszcz
249.97 g
Błonnik
52.08 g
Tłuszcz nasycony
38.5 g
Węglowodany
129.44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Thai red curry paste
15 min
Garam masala
10 min
Tandoori chicken
45 min
Madras curry powder
15 min
Cucumber and mint raita
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Ginger paste
15 min
Garlic paste
20 min
Roti
2 godz.
Chicken korma
45 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min