Urządzenia i Akcesoria
Chicken velouté meal
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces80 g
-
olive oil30 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces220 g
-
nadine potatoes cut into pieces370 g
-
chicken tenderloins (approx. 400 g)8
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)180 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)340 g
-
crème fraîche1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.9 mg
Białko
27.3 g
Kalorie
1340.3 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Custard
10 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Aussie meat pies
2 godz.
Poached eggs
25 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Rice salad
1 godz.
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Classic mushroom risotto
30 min