
Urządzenia i Akcesoria
Rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
eggs whole2
-
zucchini cut into small cubes280 g
-
carrots cut into small cubes120 g
-
frozen green peas100 g
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
brown rice250 g
-
pitted black olives whole or cut into halves100 g
-
pickled cucumbers cut into slices (optional)100 g
-
canned tuna in oil (pre-drained weight), drained, broken into pieces185 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar or lemon juice1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters7
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479.1 kcal /
2012.4 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
53.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
1489.3 mg