
Urządzenia i Akcesoria
Rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
eggs whole2
-
zucchini cut into small cubes280 g
-
carrots cut into small cubes120 g
-
frozen green peas100 g
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
brown rice250 g
-
pitted black olives whole or cut into halves100 g
-
pickled cucumbers cut into slices (optional)100 g
-
canned tuna in oil (pre-drained weight), drained, broken into pieces185 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar or lemon juice1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters7
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479.1 kcal /
2012.4 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
53.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
1489.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Butter chicken
55 min
Mushroom risotto
30 min
Poached eggs
25 min
Fruit ice cream
10 min
Berry mousse
5 godz.
Mashed potatoes
40 min
Potato cakes
45 min
Beetroot salad
10 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Chicken velouté meal
40 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Basic bread
1 godz. 35 min