
Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
beef partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)500 - 600 g
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves1
-
fresh coriander roots and stems included5 sprigs
-
brown onions (approx. 360 g), cut into halves2
-
garlic cloves4
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, adjust to taste4 - 6
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
Wartości odżywcze na 6 portions
Kalorie
1915.9 kcal /
8046.8 kJ
Białko
169.9 g
Tłuszcz
72.4 g
Węglowodany
112.6 g
Błonnik
62.9 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Sód
3237 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Thai red chicken curry
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Chilli con carne
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Thai chilli chicken and basil
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min