Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cinnamon quill
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 500 - 600 g beef, partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves
- 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included
- 2 brown onions (approx. 360 g), cut into halves
- 4 garlic cloves
- 4 - 6 fresh long red chillies, deseeded if preferred, adjust to taste
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 120 g tomato paste
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 8046.8 kJ / 1915.9 kcal
- Białko
- 169.9 g
- Węglowodany
- 112.6 g
- Tłuszcz
- 72.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.7 g
- Błonnik
- 62.9 g
- Sód
- 3237 mg
Alternatywne przepisy
Curried sausages and lentils
1 godz.
Butter chicken
55 min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Chilli beef with lemon feta
30min
Easy satay chicken
40min
Mushroom risotto
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chilli con carne
40min
Thai red chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Chicken korma
45min
Thai chilli chicken and basil
30min