
Urządzenia i Akcesoria
Sri Lankan red beef curry
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Curry blend
-
coriander seeds30 g
-
cumin seeds30 g
-
fennel seeds2 tbsp
-
long grain rice40 g
-
cardamom pods10
-
whole cloves5
-
fresh curry leaves leaves only2 sprigs
-
cinnamon quill1
Red beef curry
-
cardamom pods6
-
cinnamon quill1
-
ground fenugreek1 tsp
-
whole cloves12
-
black peppercorns1 tsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh curry leaves12
-
pandan leaves tied into knots6
-
olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)1000 g
-
canned coconut cream400 g
-
salt2 tsp
-
vinegar2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1337 mg
Białko
56.8 g
Kalorie
3368.2 kJ /
802 kcal
Tłuszcz
58.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
29.4 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb korma
4 godz.
Butter chicken
55 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Thai red curry paste
15 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Chicken korma
45 min
Thai green chicken curry
30 min
Thai red chicken curry
30 min