Urządzenia i Akcesoria
Thai red curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
coriander seeds2 tbsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces8
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
ground paprika2 tbsp
-
garlic cloves8
-
limes zest and juice only, no white pith4
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces4 stalks
-
peanut oil or 100 g grapeseed oil100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
23 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
626.6 kJ /
149.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai green curry paste
10 min
Tandoori paste
5 min
Madras curry powder
15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Ginger paste
15 min
Garlic paste
20 min
Coriander chilli chutney
5 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Thai green chicken curry
30 min
Thai red chicken curry
30 min