Urządzenia i Akcesoria
Thai red curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
coriander seeds2 tbsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces8
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
ground paprika2 tbsp
-
garlic cloves8
-
limes zest and juice only, no white pith4
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces4 stalks
-
peanut oil or 100 g grapeseed oil100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
23 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
626.6 kJ /
149.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red curry paste
10min
Thai green curry paste
10min
Tandoori paste
5min
Madras curry powder
15min
Ginger paste
15min
Chicken korma
45min
Balti coconut fish curry
50min
Rogan josh
1h 35min
Thai green chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min