
Urządzenia i Akcesoria
Lamb saag
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 3
-
fresh baby spinach leaves240 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
ghee (see Tips)40 g
-
fenugreek seeds1 tsp
-
brown onion cut into quarters400 g
-
garlic paste (see Tips)2 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
ground coriander1 tbsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)800 g
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
lime juice only1
-
natural yoghurt2 - 3 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
559.3 kcal /
2349.8 kJ
Białko
32.5 g
Tłuszcz
43.1 g
Węglowodany
8.5 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
606.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Goan prawn curry
25 min
Lamb korma
4 godz.
Tandoori paste
5 min
Madras curry powder
15 min
Cucumber and mint raita
30 min
Pilau rice
30 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Balti coconut fish curry
50 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min