Urządzenia i Akcesoria
Beef madras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1248.2 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Lamb korma
4 godz.
Madras curry powder
15 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Chicken korma
45 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min