Urządzenia i Akcesoria
Beef madras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1248.2 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut lamb curry
2h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Bhuna gosht
1h 20min
Lamb dhansak
25h 45min
Madras curry powder
15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Chicken in yoghurt
30min
Rogan josh
1h 35min
Chicken tikka masala
1h 10min
Pork vindaloo
2h 20min
Balti coconut fish curry
50min
Chicken korma
45min