Urządzenia i Akcesoria
Lamb korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3-4 cm)1000 g
-
ghee or olive oil30 g
-
tomato paste60 g
-
garam masala1 tsp
-
natural yoghurt plus extra to serve150 g
-
cooked rice to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
573.1 mg
Białko
36 g
Kalorie
3304 kJ /
787 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken in yoghurt
30min
Rogan josh
1h 35min
Chicken tikka masala
1h 10min
Beef madras
1h 30min
Coconut lamb curry
2h
Bhuna gosht
1h 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Chicken korma
45min
Quick massaman beef curry
40min
Thai green chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min