Urządzenia i Akcesoria
Lamb korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3-4 cm)1000 g
-
ghee or olive oil30 g
-
tomato paste60 g
-
garam masala1 tsp
-
natural yoghurt plus extra to serve150 g
-
cooked rice to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
573.1 mg
Białko
36 g
Kalorie
3304 kJ /
787 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Chicken in yoghurt
30 min
Chicken korma
45 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Beef madras
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Quick massaman beef curry
40 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min