Pork vindaloo

Pork vindaloo

4.1 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions

Składniki

Spice paste
  • boiling water
    250 g
  • dried red chillies (Kashmiri or long red chillies)
    1 - 3
  • Kashmiri chilli powder
    2 tsp
  • whole cloves
    6
  • cinnamon quill piece
    2 ½ cm
  • cardamom pods (green)
    4
  • star anise
    ¼
  • black peppercorns
    1 tsp
  • poppy seeds (white)
    2 ½ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • coriander seeds
    1 ½ tsp
  • fenugreek seeds
    ½ tsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • white wine vinegar
    65 g
  • tamarind paste (see Tips)
    30 g
Pork
  • boneless pork leg roast cut into cubes (2.5 cm - see Tips)
    800 g
  • olive oil
    50 g
  • brown onions (approx. 380 g), cut into quarters
    3
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves (optional)
    1 - 2
  • salt to taste
    1 tsp
  • dark brown sugar
    1 tsp
  • ghee (see Tips)
    30 g
  • garlic cloves cut into thin slices
    2
  • fresh curry leaves
    15 - 20

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Sód 754.3 mg
Białko 43.4 g
Kalorie 3051.8 kJ / 726.5 kcal
Tłuszcz 55.3 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...