Urządzenia i Akcesoria
Pork vindaloo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Spice paste
-
boiling water250 g
-
dried red chillies (Kashmiri or long red chillies)1 - 3
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
whole cloves6
-
cinnamon quill piece2 ½ cm
-
cardamom pods (green)4
-
star anise¼
-
black peppercorns1 tsp
-
poppy seeds (white)2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine vinegar65 g
-
tamarind paste (see Tips)30 g
Pork
-
boneless pork leg roast cut into cubes (2.5 cm - see Tips)800 g
-
olive oil50 g
-
brown onions (approx. 380 g), cut into quarters3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (optional)1 - 2
-
salt to taste1 tsp
-
dark brown sugar1 tsp
-
ghee (see Tips)30 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
fresh curry leaves15 - 20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
754.3 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
3051.8 kJ /
726.5 kcal
Tłuszcz
55.3 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Madras curry powder
15 min
Chicken in yoghurt
30 min
Chicken korma
45 min
Garam masala powder
5 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Balti coconut fish curry
50 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min