
Urządzenia i Akcesoria
Rogan josh
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
water2 tbsp
-
natural yoghurt300 g
-
boneless lamb leg trimmed and cut into pieces (3 cm)1000 g
Curry
-
fresh tomatoes 2 deseeded and cut into quarters, 1 cut into eighths, for garnishing3
-
red onion cut into quarters300 g
-
ghee (see Tips)30 g
-
dried bay leaves2
-
cinnamon quill piece3 cm
-
whole cloves6
-
cardamom pods (green)1 tsp
-
cardamom pods (black)2
-
fennel seeds1 tsp
-
garlic paste (see Tips)20 g
-
ginger paste (see Tips)40 g
-
ground coriander2 tsp
-
Kashmiri chilli powder (optional)1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato paste60 g
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
389.3 kcal /
1635.7 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
11.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
678.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef madras
1 godz. 30 min
Bombay aloo
40 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Chicken korma
45 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min