Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallots halved50 g
-
olive oil50 g
-
water for cooking noodles
-
mangetout washed, trimmed150 g
-
fresh baby sweetcorn washed, halved100 g
-
carrots washed, peeled, cut in ribbons100 g
-
dried rice noodles200 g
-
mango cut in pieces100 g
-
peanut butter unsalted, smooth or crunchy (see tip)50 g
-
rice vinegar40 g
-
lime juice10 g
-
sesame oil plus extra for drizzling10 g
-
firm tofu280 g
-
fresh coriander leaf washed, roughly chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 160 g
Sód
73 mg
Białko
12 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1 Std. 20 Min
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1 Std.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min