Pâtes aux asperges et pesto

Pâtes aux asperges et pesto

4.2 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de noix de cajou grillées, non salées
    40 g
  • de cacahuètes, grillées et salées
    40 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    70 g
  • de pignons de pin
    40 g
  • de persil frais équeutés
    4 brins
  • de menthe fraîche équeutés
    2 brins
  • d'huile neutre
    70 g
  • d'huile de lin au citron (voir "Conseil(s)")
    20 g
    15 g de jus de citron fraîchement pressé, (voir "Conseil(s)")
  • d'eau
    1000 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • d'asperges coupées en tronçons de 2-3 cm (voir "Variante(s)")
    300 g
  • de pâtes sèches, type penne
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 823.8 kcal / 3452.5 kJ
Białko 26.5 g
Tłuszcz 44.5 g
Węglowodany 77.8 g
Błonnik 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...