Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalotes
- 700 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 2 œufs
-
3
branches de thym frais, effeuillées
lub 3 brins de persil frais, équeutés - 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de graines de courge
- 200 g de lasagne sèches, précuites
- 150 g de fromage de chèvre, coupé en lamelles
- 500 g d'eau
- 10 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 442 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30 min
Purée de pommes de terre et de légumes
45 min
Tomates soufflées à la ricotta
30 min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Crumble de légumes, pistaches et noisettes
1h
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Poireaux gratinés à la béchamel
1 Std. 15 Min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Légumes au curry
1h
Velouté de potiron et crevette
35min
Quiche carotte-cumin
1h