Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron vert
- 1 ananas frais, coupé en morceaux réguliers
- 20 litchis, frais ou en conserve
- 3 oranges à jus, pelées à vif
- 20 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- 1 banane
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1302 kJ / 307 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1h 25min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 godz. 10 min
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4h 15 min
Pommes farcies aux fruits secs
1 Std.
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho mangue-avocat
10 min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Soupe à la réglisse
15min
Soupe de pommes vertes
15min
Gaspacho sucré-salé
5min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min