Œufs basse température, artichauts et girolles

Œufs basse température, artichauts et girolles

4.3 48 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    2200 g
  • fonds d'artichaut surgelés
    4
  • œufs
    4
  • d'huile végétale
    10 g
  • de beurre demi-sel
    10 g
  • de girolles fraîches
    120 g
  • de vin blanc sec
    50 g
  • gousse d'ail écrasée
    1
  • de persil frais équeutés et ciselés
    3 brins
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • cube de bouillon de volaille
    ¼
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    4 c. à soupe
  • de pain de mie blanc toastées
    4 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 274 kcal / 1140 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...