
Urządzenia i Akcesoria
Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
La glace au lait ribot
-
de lait ribot500 g
-
de sucre en poudre80 g
-
de lait en poudre30 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
Le crumble aux pommes
-
de farine de blé80 g
-
de sucre roux80 g
-
d'amandes effilées40 g
-
de beurre demi-sel80 g
-
de farine de sarrasin70 g
-
de pommes coupées en morceaux700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
503 kcal /
2110 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
64.3 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crumbles délicieux
10 Przepisów
Francja
Francja