Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot

Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot

4.2 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions

Składniki

La glace au lait ribot
  • de lait ribot
    500 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de lait en poudre
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
Le crumble aux pommes
  • de farine de blé
    80 g
  • de sucre roux
    80 g
  • d'amandes effilées
    40 g
  • de beurre demi-sel
    80 g
  • de farine de sarrasin
    70 g
  • de pommes coupées en morceaux
    700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 503 kcal / 2110 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 64.3 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...