Chou-fleur à la tomate et aux anchois

Chou-fleur à la tomate et aux anchois

4.2 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais effeuillé
    10 g
  • fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
    50 g
  • de pain dur coupé en dés
    50 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • gousses d'ail pelées et coupées en 2
    3
  • d'oignon coupé en 4
    120 g
  • de coulis de tomates
    400 g
  • d'eau
    250 g
  • de sucre en poudre
    2 c. à café
  • d'herbes de Provence
    1 c. à café
  • chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
    1
  • filets d'anchois à l'huile réserver l'huile
    8
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 288 kcal / 1202 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...